1,3K
Słodkości w wersji zdrowej? Takie z naturalnych Bio produktów? To do mnie przemawia i to bardzo! Dzisiaj miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach organizowanych przez Agnieszkę Jasińską- finalistkę 6-stej edycji programu Hell’s Kitchen, autorkę bloga Kulinarne Nawigacje i przede wszystkim ciepłą osobę z pasją i marzeniami.
Warsztaty odbyły się w BioBazarze w Katowicach- świetne miejsce, gdzie kupić można produkty naprawdę wysokiej jakości takie jak: sery, mięso, wędliny, warzywa, owoce i produkty suche typu bakalie, mąki itp.
Podczas dwugodzinnych warsztatów przygotowaliśmy:
– kokosowe batoniki Bounty w czekoladzie
– chrupiące ciasteczka z mascarpone i tahini
– krówki z makiem
Bardzo dziękuję za miło spędzony czas i przekazaną wiedzę. Mam nadzieję, że do zobaczenia! 🙂
3 komentarze
Super! Wspaniale, że bierzesz udział w przeróżnych szkoleniach, warsztatach 🙂 Chciałam zapytać zapytać gdzie szukać takich szkoleń i warsztatów? 😉 Pozdrawiam!
Wydarzenia na Facebooku, ogłoszenia w Twojej okolicy itp. Trzeba łapać okazje! 🙂 Zapewniam, że po pierwszych warsztatach będą kolejne 😉
Dziękuję! 🙂 Mam nadzieje, że uda mi się złapać taką okazję 🙂