Moi Drodzy!
W Wasze ręce oddaję swojego trzeciego ebooka kulinarnego!
CROISSANTY W WARUNKACH DOMOWYCH
… bez wałkownicy i profesjonalnego sprzętu!
Jak upiec domowe croissanty w swojej własnej kuchni? Idealnie listkujące, chrupiące i maślane? Dzięki temu poradnikowi uzyskasz odpowiedź! Już teraz podejmij wyzwanie i ciesz się smakiem tych obłędnych rogali.
CO ZNAJDZIESZ W EBOOKU?
- podstawowy przepis na croissanty, bez użycia wałkownicy i profesjonalnego sprzętu,
- analizę poszczególnych składników (ich rolę, właściwości oraz moje konkretne polecenia).
- dokładny opis poszczególnych etapów przygotowania,
- wiele fotografii ilustrujących nie tylko gotowy już wypiek, ale także: składania, wałkowanie, zwijanie itp. pomocne do zrozumienia całego procesu wykonania croissantów,
- odpowiedzi na najczęstsze pytania, liczne porady i wskazówki, dzięki którym unikniesz niepożądanym sytuacjom,
- filmik pomocniczy, który pozwoli jeszcze lepiej zobrazować poszczególne etapy,
- przepisy dodatkowe, takie jak: pain au chocolat, croissanty w wersji migdałowej i te z ganache czekoladowym,
- ebook zawiera 43 strony i jest kompendium wiedzy na temat pieczenia croissantów w warunkach domowych.
1 komentarz
Ekstra uwielbiam takie eksperymenty. Z chęcią przejrzę te propozycje